Áprilisról

Mozgalmasra sikeredett az idei tavasz. Kezdődött azzal, hogy április 4-én olyan megtiszteltetés ért, amilyenben még nem volt részem. Egy általam sokra tartott fotóművész ismerősöm, Balogh Anita kért fel első önálló kiállításának megnyitására. Nagyon szeretem Anita képeit, és életem első megnyitója volt…  Nézzétek meg, ha erre jártok, érdemes. Június 4-ig kinn lesznek a képek.

A meghívó

Museum Cafe, Sopron, a Tűztorony lábánál

Aztán másnap, április 5-én Budapesten volt a Tetovált Mementó című kortárs antológia bemutatója, amit én illusztráltam. Erről már írtam korábban, viszont akkor még nem volt kész a rajzaimból készült könyvtrailer:


Aztán április 27-én, vasárnap megint Budapestre evett a fene, a Millenáris D1 standjánál dedikáltuk 11 órától Csukás Istvánnal a Süsü harmadik kötetét, 16 órától pedig Kozári Dorkával a Cicakalandok első könyvét. A Pista bácsival közösen elkövetett irkafirka az Ekulturának köszönhetően mozgókép formájában is megmaradt az utókor számára, itt lehet kuncogni rajta ;)

Legközelebb itt Sopronban már csak a Tűztoronyban vagy a Múzeumban tudtok elcsípni munka közben, illetve majd júniusban a budapesti Ünnepi Könyvhéten, ahol megint lesz új mesekönyv a kezem alól, és  dedikálunk ismét közösen Csukás Pista bácsival és Dorkával is. A pontos dátumokról még később nyilatkozom.

Jó lesz a hangulat, sok nevetés, miegymás…szóval csak a szokásos ;) Gyertek!